Σημασία της ΑΠΣ

Καλωσόρισματα
Τα αντικείμενα ΑΠΣ αποτελούν μια σημαντική απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια. Διάφοροι φορείς από όλο τον κόσμο λειτουργούν για τη διατήρηση της ανεξαρτησίας του ανθρώπου από εξω-επίγεια, εξω-διαστιμικά, και εξω-συμπανατικές απειλές. Στο παρελθόν η ανθρωπότητα ήταν στην ιδιοτροπία αυτών των παράξενων και παρόμοιων φαινομένων, αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στην ιστορία όπου μπορούμε να αρχίσουμε να ελέγχουμε και να περιέρορίζουμαι αυτές τις περιφροωήσοις του φυσικού δικαίου.

Τώρα εργάζεσται για το Ιδρύμα ΑΠΣ. Δεν εχετε καμία ανάγκη να κατανοήσετε πώς ή γιατί λειτουργούμε. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η αποστολή μας.

Οι στόχοι μας

  • Η παρατήρηση υπερφυσικών φαινομένων και την ανάπτυξη νέων επιστημονικών θεωριών που βασίζονται στην παρατηρήσιμη συμπεριφορά τους.
  • Την περιόριση ενδεχομένων επικίνδυνων φαινομένων.
  • Την ανάπτυξη διαδικασιών ασφαλείας για την αντιμετώπιση όλων των μελλοντικών φαινομένων.
  • Παρατηρήση, απαγωγή, ή/και την καταστροφή κάθε ένα ή κάθε πράγμα που μας εμποδίζει στην πραγματοποίηση των παραπάνω δεδηλωμένων στόχων.

Αναφορές ΑΠΣ
Μία από τις πιο βασικές λειτουργίες του ιδρύματος είναι να συγκεντρώσει και να παγιώσει τις πληροφορίες σχετικά με αντικείμενα που έχει στην κατοχή μας, ή που παρατηρήθηκε έξω από το πεδίο εφαρμογής της επιρροής μας.

Ειδικές Διαδικασίες περιορισμού που απαιτούνται για κάθε παρατηρούμενο φαινόμενο. Είναι ανάμεσα σε κορυφαίες προτεραιότητες σας για να βοηθήσει το υψηλότερο επίπεδο αξιωματικών στην έρευνα που απαιτείται για τη σύνθεση των εκθέσεων αυτών. Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν τη βάση του Ιδρύματος.

Επίσης, είναι επιτακτικό ότι ποτέ τα έγγραφα αυτά διαρρέουν στο κοινό. Αν επαληθεύονται και ανάγεται στην πηγή με ένα κόμμα δεν είναι μυημένοι σε αυτές τις πληροφορίες, θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για το Ίδρυμα και όλα τα αντικείμενα SCP σήμερα υπό τον έλεγχό μας.

Λίγα λόγια από τον «Διαχειριστή»


Η ανθρωπότητα στην παρούσα κατάστασή του έχει περίπου το ένα τέταρτο του ένα εκατομμύριο χρόνια, αλλά μόνο η τελευταία 4.000 έχουν καμία σημασία. Έτσι, ό, τι κάναμε εμείς για σχεδόν 250.000 χρόνια; Εμείς huddled σε σπηλιές και γύρω από μικρές φωτιές, φοβισμένοι από τα πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Ήταν περισσότερο από ό, τι εξηγώντας γιατί βγήκε ο ήλιος, ήταν το μυστήριο των τεράστιων πουλιών με τα κεφάλια των ανδρών, και τα πετρώματα που ήρθε στη ζωή. Γι 'αυτό και κάλεσε τους «θεούς» και «δαίμονες», και παρακάλεσε τους να μας διαθέσετε και προσευχήθηκε για την σωτηρία.
Με τον καιρό, ο αριθμός τους συρρικνώθηκε και οι αριθμοί μας αυξήθηκαν. Ο κόσμος άρχισε να κάνει περισσότερο νόημα όταν υπήρχαν λιγότερα πράγματα να φοβηθούν. Ωστόσο, η ανεξήγητη δεν μπορεί ποτέ πραγματικά να πάει μακριά, ως εάν το σύμπαν απαιτεί το παράλογο και αδύνατο.
Η ανθρωπότητα δεν πρέπει να πάμε πίσω να κρύβονται από φόβο. Κανείς άλλος δεν θα μας προστατεύσει, θα πρέπει να σταθούμε για τους εαυτούς μας.
Ενώ το υπόλοιπο της ανθρωπότητας σταθώ στο φως, θα πρέπει να σταθούμε στο σκοτάδι για την καταπολέμησή της, περιέχει το, και τη θωρακίζουν από τα μάτια του κοινού, έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να ζήσουν σε ένα λογικό, φυσιολογικό κόσμο.
Έχουμε εξασφαλίσει. Εμείς περιέχουν. Προστατεύουμε.

Το Ίδρυμα » Λαθραία και σε όλο τον κόσμο, SCP Το Ίδρυμα λειτουργεί πέρα ​​από τη δικαιοδοσία, την εξουσία και έχει ανατεθεί από κάθε μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση με το έργο του περιέχει «στοιχεία, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ομαλότητα».
Πολλά από τα «στοιχεία» αυτά γεννούν μια φυσική κίνδυνο για τους ανθρώπους και ένα ψυχολογικό δυσπιστία σε κοσμικές υποθέσεις, τις προσωπικές πεποιθήσεις τους, καθώς και μια διακοπή στην καθημερινή ζωή.
exempli gratia - το μέσο άτομο μπορεί να είναι αρκετά προβληματισμένος από την ύπαρξη του SCP-126, πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί σαν το παρόν της, ανά πάσα στιγμή. » exempli gratia - πτοείται από το γεγονός ότι η ανθρωπότητα απειλείται από την SCP-008 ή SCP-058 » exempli gratia - η πιθανότητα ότι πολλοί άνθρωποι θα υποβάλει ή ακόμα και λατρεία θέματα όπως SCP-076 ή SCP-882

Ειδικές Διαδικασίες περιορισμού »> Ευρέως γνωστό ως «ΠΣΣ,« αυτά τα άρθρα είναι οι εκθέσεις επισκόπησης των ατομικών «αντικείμενα» στην συγκράτηση από SCP προσωπικό και τις εγκαταστάσεις. Θα συνοψίσω γρήγορα απειλές και περιγράφουν αντικείμενα με μόνο τις απαραίτητες λεπτομέρειες (καθώς ο χρόνος μπορεί να είναι μικρή σε χέρι σε περίπτωση παραβίασης περιορισμού ή άλλου γεγονότος).
Είδη μπορεί να είναι ένα αντικείμενο, τον τόπο, πρόσωπο, ζώο ή ακόμα και ένα occurance. Τους δίνεται μια Αντικείμενο # ως SCP-XXX και κατηγοριοποιούνται. ΠΣΣ ομαδοποιούνται ως «ασφαλές», «Ευκλείδης», ή «Κέτερ» που είναι ταξινομήσεις που εξηγούν τα αναμενόμενα επίπεδα απειλής.
Οποιοσδήποτε μπορεί να καταρτίσει πρωτόκολλο SCP σε οποιοδήποτε σημείο και προσθέστε το στο «ο κατάλογος», αλλά κάθε συγγραφέας υπόκειται στον έλεγχο του ή τους συνομηλίκους του, και πρέπει να συμμορφώνονται με τα υψηλά πρότυπα και κλινική προσέγγιση εντολή από τους συνανθρώπους του.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License